HRAVÁ HERNA – Znakujeme s batolaty

Kdy:
9. 1. 2023, 9.30–11.30
Kde
Mumraj, Mezilesí 2058/6, Praha 9 – Horní Počernice
Vstupné
100 Kč/rodina

I v novém roce pokračujeme v rodinném projektu „HRAVÁ HERNA.  2x měsíčně (pondělí a středa) vám  představíme různorodé aktivity, které zabaví a zapojí vás a vaše nejmenší. Po skončení programu je vám k dispozici celá herna až do 11.30. Navíc si naší kavárničce můžete ohřát přinesený oběd.

A na co se můžete těšit na začátku roku? Jako první jsme pro vás připravili oblíbený program Znakujeme s batolaty. Další Hravá herna přinese povídání na velmi žhavé téma „Hurá na nočník.Debatovat budeme o tom, jak s dětmi zvládnout jednu ze zásadních změn v jejich životě, přechod na nočník.

Dopoledne se znakováním pro batolata (9.30–10.30)

Zaujalo vás znakování pro batolata, ale nevíte, co od toho čekat? Přijďte na další Hravou hernu, kde to vše na vlastní kůži pod vedením Růženky zažijete. Čeká na vás zpívání i hry a také povídání o tom, co to vlastně program BabySigns je.

Lektorka: Růžena Holcmanová

Co je dobré vědět, než k nám přijdete

  • Vezměte si vlastní přezůvky (pokud zapomenete, nějaké se u nás vždy najdou).
  • Kdo přijedete s kočárkem, doporučujeme vám vzít si vlastní zámek. Naše prostory jsou bohužel menší a při větším počtu návštěvníků se kočárky parkují venku v zastřešené části zahrádky.
  • V naší kuchyňce si můžete dát kávu, čaj a přinesenou svačinu, popřípadě oběd. K dispozici je mikrovlnná trouba.

Děkujeme, tým Mumraje.

Chcete být informováni o plánovaných aktivitách? Přihlaste se k našemu newsletteru:
(odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů)