Každý z vás může být DOBROděj

Naší vizí je v září začít se stejným počtem kroužků pro děti a dospělé, semináři, workshopy, zorganizovat největší akci k oslavě 20 let Mumraje – Mumraj v lese. Pokud se teď dostaneme do ztráty, plány Mumraje jsou ohroženy.
Pomozte nám vdechnout Mumraji život v plné síle, jakou měl před nouzovým stavem.
Děkujeme vám z celého srdce.
Slibný start – v únoru nové pololetí, kroužky se naplnily, herny ožily, v únoru jsme vyměnili podlahy a místo dlouho očekávané slávy při otevření heren přišel nouzový stav a my jsme zavřeli.
Pozvolný nový start – spolu s rodinami se těšíme na okamžik, kdy prostor opět plně ožije a naše dveře budou otevřeny jako dřív. Nevíme ale, kdy vrátíme chod do normálu. A co to udělá s rozpočtem neziskové organizace?
Šijeme, koordinujeme, fungujeme – i když se aktivity nekonaly, tým jel na plné obrátky, investoval hodiny energie do hledání cest fungování jinak, denně jsme koordinovali šití roušek a vydávali je. Ale budeme vracet platby za kurzovné?

Otvíráme podle nouzových pravidel. Je to více chův, úklidu, ale méně lidí na kurzech. Vlastně už teď řešíme, jak to zvládneme a zaplatíme provozní náklady. Celý rok jedeme na plné obrátky, často dobrovolnicky, ale jako neziskovka negenerujeme zisky, které by nám pokryly výpadky příjmů v tak mimořádné situaci.

Pomozte nám a my tady dál budeme pro vás.

Děkujeme Městskému úřadu Horní Počernice, díky kterému můžeme prostory využívat zdarma, a který hradí energie. Děkujeme všem individuálním i firemním dárcům, bez kterých bychom naše komunitní akce neutáhli pouze ze vstupného. Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří jsou nedílnou součástí Mumraje. Děkujeme všem návštěvníkům, bez kterých by Mumraj s rodinami nežil.